KARNEVAL BRODOVA U SUBOTU OD GAZELE DO BRANKOVOG MOSTA: Bogat program na Sava promenadi

S.V.

11. 06. 2024. u 11:00

KAO završna manifestacija "Beogradskih dana porodice", u subotu na Savi biće održan Karneval brodova, na delu od Gazele do Brankovog mosta. Posetioci će imati prilike da uživjau u veselom defileu okićenih plovila, nastupima poznatih izvođača, paradi mažoretkinja i zabavljača, dečjim radionicama...

КАРНЕВАЛ БРОДОВА У СУБОТУ ОД ГАЗЕЛЕ ДО БРАНКОВОГ МОСТА: Богат програм на Сава променади

Večernje novosti

Tačno u 17 časova, hor Čarolija će na Sava promenadi otpevaće himnu Beograda, zatim slede dečji hitovi i ples mažoretkinja iz Bele Crkve. Kako kažu iz Turističke organizacije Beograda, svečani defile policijskog orkestra koji je postao svojevrsni zaštitni znak manifestacije, označiće početak uzbudljivog programa na vodi koji počinje u 19 sati, a učestvuju jedriličari Akademskog jedriličarskog kluba Beograd, atraktivni turistički brodovi, plovila različitih vrsta i namena iz svih beogradskih marina.

- Predvodnik parade na vodi biće čuveni brod "Vatrogasac" sa vodenim topovima a za njim će ploviti brod "Horizont" na kom će biti članovi Internacionalne policijske asocijacije IPA - kažu iz TOB. - Sva plovila učestvuju u izboru za najlepše dekorisan brod a pobednike očekuju vredne nagrade.

Po završetku karnevala na vodi, program na obali se nastavlja koncertom jedinstvenog gudačkog kvarteta "Dinamika Mjuzik", muzičke atrakcije Srbije, koji čine tri električne violine i di - džej.

Uslediće koncert Zorje, poznate solistkinje sa zapaženim nastupom na Beoviziji, a zatim i grupe "Dečak iz vode" posvećene sećanju na Milana Mladenovića i čuveni sastav EKV, a specijalna gošća te večeri će biti Tanja Jovičević.

Na prostoru ispred TC Galerija, sve do "Kule Beograd", roditelji i deca će moći da uživaju u likovnim radionicama, postavkom Muzeja iluzija, i bogatom karnevalskom bazaru sa suvenirima, umetninama, rukotvorinama i domaćim proizvodima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA! Ovo je najnoviji uslov za Ruse u vezi Olimpijskih igara Pariz 2024