KUPANJE NA "TAŠU" : Polako se otvaraju sva prestonička kupališta, jedino će "25. maj" biti zatvoren do 17. jula

A. Z. K.

18. 06. 2024. u 07:09

SEZONA kupanja na prestoničkim bazenima polako počinje, za kupače su već otvoreni bazeni u sklopu sportskih centara "Voždovac", "11. april" i "Obrenovac".

КУПАЊЕ НА ТАШУ : Полако се отварају сва престоничка купалишта, једино ће 25. мај бити затворен до 17. јула

Foto Tanjug

Oni koji narednih dana budu želeli da se osveže to će moći na tri prestonička bazena. Iako je bilo planirano da sezona na Voždovcu počne još 10. juna, otvaranje je pomereno zbog vremenskih prilika. Kako su saopštili, kupači će moći da uživaju od 10 do 19 časova.

Obrenovčani će za celodnevnu kartu morati da izdvoje 450 dinara, kao i prošle godine. Oni koji su uzeli "Beogradske kartice" moći će da se kupaju od podneva.

U Sportskom centru "Tašmajdan" kupanje u otvorenim bazenima počinje danas. U četvrtak će biti otvorena i kupališta u Mladenovcu. Kada će na "Olimpu" početi sezona kupanja još nije poznato.

Oni koji najviše vole da se kupaju na bazenima u SRC "25. maj - Milan Gale Muškatirović" moraće da se strpe do 17. jula.

- U sklopu našeg sportskog centra biće organizovano "Evropsko prvenstvo u vodenim sportovima", kao i Svetsko prvenstvo u ronjenju na dah i plivanju sa perajima - navodi se na sajtu sportskog centra. - Naš kompleks koristiće se isključivo za potrebe ovih takmičenja i zato će bazeni biti zatvoreni do 17. jula.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HTEO SAM DA VEŽEM PERTLU...: Milan Marić ispričao anegdotu iz perioda kada je imao 30 kilograma viška