NAJLEPŠE CVETNE ALEJE U ZEMUNU: Izabrani pobednici tradicionalnog takmičenja

B.B.

27. 06. 2024. u 14:17

POBEDNIK takmičenja "Najlepše cvetne aleje Zemuna 2024. godine" je Snežana Simić i zelena površina oko stambene zgrade u Ulici Akrobate Aleksića 66 u Zemun polju. Oni će predstavljati opštinu nagradskom takmičenju "Za zeleniji Beograd" .

НАЈЛЕПШЕ ЦВЕТНЕ АЛЕЈЕ У ЗЕМУНУ: Изабрани победници традиционалног такмичења

Foto: Opština Zemun

Drugo mesto osvojili zgrade u Ulici Dragana Rakića 43, a treće u Bulevaru Maršala Tolbuhina 5. Za najlepši balkon nagrađene su Lidija Mitković i Angelina Orbović, kao i Ana Sotirović za uređenje i održavanje balkona Doma za penzionere "Bežanijska kosa".

 Stručni žiri zasenile su okućnice Dragana Krpešića, Sanele Hadžić i Vesne Kostić su najsređnije. U kategoriji najlepše uređenih školskih dvorišta nagrađena je OŠ "Sava Šumanović" u Altini i istureno odeljenje OŠ "Branko Radičević" u Busijama.

Među vrtićima zablistali su "Pačija škola" i "Zlatni bor".Za najlepše uređeno dvorište javne ustanove izabran je Doma zdravlja "Zemun". Specijalne nagrade uručene su Biljani Milanović i Aleksandru Srdiću.

Diplome i probrano rastinje nagrađenima je uručio Dragan Matijević, član opštinskog veća.

Takmičenje već godinama organizuje opština Zemun, sa ciljem da se podstakne uključivanje građana u ozelenjavanje i unapređenje estetike prostora, utiče na jačanje ekološke svesti o značaju uređenih zelenih površina, da se neguje saradnja i prijateljstvo među ljubiteljima zelenila i promovišu i nagrade najvredniji i najuspešniji. Ove godine je učestvovalo više od 60 građana Zemuna

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZGAZIO GA JE! Šešelj najavio veliku političku promenu