ZAVRŠENO "PROLEĆE NA ČUKARICI": Izabrane najlepše zelene površine

B.B.

17. 07. 2024. u 12:15

IZBOROM najlepše uređenih zelenih površina na Čukarici i dodelom priznanja i nagrada najuspešnijim učesnicima, završena je ovogodišnja manifestacija "Proleće na Čukarici".

ЗАВРШЕНО ПРОЛЕЋЕ НА ЧУКАРИЦИ: Изабране најлепше зелене површине

Foto: Opština Čukarica

Proglašenje pobednika i dodela priznanja i vrednosnih vaučera za kupovinu biljaka i baštenske opreme održani su u sali opštine, a sve učesnike je pozdravio i čestitao predsednik opštine Nikola Aritonović.

- Trudeći se da sa velikom posvećenošću i ljubavlju brinete o svojim zelenim oazama, činite puno da naša Čukarica bude nešto posebno i na tome smo vam zahvalni i zato ćemo sa radošću dati podršku vašem radu i energiji - rekao je Aritonović. - Prioritet nam je uređenje komunalne infrastrukture, prostora koji podižu kvalitet života naših Čukaričana i sudeći prema onom što ste pokazali, verujem da ćemo na tom putu biti zajedno.

Nagrada za najlepšu okućnicu pripala je Milini Mihajlović, Blagoja Rankovića 13 Umka, za najlepši zeleni prostor oko stambenih objekata - Cerski venac 13, Cerak vinogradi. Najlepši balkon ima Milica Filipović iz Hajdučke 21 u Sremčici, prostor ispred ugostiteljskog objekta - Restoran "Čedić", dvorište vrtić "košut", školsko dvorište OŠ "Aca Milosavljević".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DŽULIJU ROBERTS NA VIMBLDONU NIKO NIJE PREPOZNAO: Skroz se promenila (FOTO)