KRATER U KIČEVSKOJ PROGUTAO AUTOMOBIL: U noći između subote i nedelje pukla cev na Vračaru, voda se slivala do Ruzveltove

S.V.

22. 07. 2024. u 05:00

U KIČEVSKOJ ulici na Vračaru, kod broja 22 i u blizini raskrsnice sa Molerovom, u noći između subote i nedelje pukla je vodovodna cev, asfalt je propao i progutao jedan parkirani automobil.

КРАТЕР У КИЧЕВСКОЈ ПРОГУТАО АУТОМОБИЛ: У ноћи између суботе и недеље пукла цев на Врачару, вода се сливала до Рузвелтове

d.milovanović, instagram

 Juče čitav kraj u okolini Kičevske nije imao vodu, obezbeđena je cisterna. Prema obaveštenju "Vodovoda", kraj popravke očekivao se oko 20 časova.

Prema rečima očevidaca, nekoliko časova posle ponoći voda je počela da se sliva iz Kičevske na Bulevar kralja Aleksandra, sve do poznatog tržnog centra u Ruzveltovoj. Povređenih nije bilo, ali su radovi na popravljanju napukle cevi trajali tokom celog jučerašnjeg dana.

Na fotografiji koja je juče objavljena na društvenim mrežama, videlo se kako su levi prednji i zadnji točak automobila upali u rupu, a vozilo je ostalo zaglavljeno.

- Sin se oko četiri ujutro vraćao kući i video je da je cela ulica poplavljena, da se sliva kao kad pada kiša - kaže jedan žitelj Kičevske. - Očigledno je voda šikljala iz cevi tolikom brzinom da je za kratko vreme uspela da spere tu zemlju ispod asfalta. Sreća da se to nije desilo u toku dana i nekom automobilu tokom vožnje.

Nezgoda kod "Taša"

Ovo nije prvi put da se ovakve havarije dešavaju u centru grada. U februaru 2022. godine, na uglu ulica Starine Novaka i Ilije Garašanina, kod Tašmajdanskog parka, pukla je vodovodna cev usred dana, a dva automobila propala su kroz asfalt, tik uz tramvajske šine. Povređenih, srećom, nije bilo.

Policija je zatvorila ovu vračarsku ulicu, a ekipe "Parking servisa" izvukle su oštećeno vozilo iz kratera, posle čega su radnici "Vodovoda" počeli da kopaju zemlju kako bi pronašli kvar, odnosno pukotinu na cevi.

Deo Kičevske, kod ulga sa Molerovom, ograđen je trakom kako bi pešaci vodili računa, a rupa je na tom delu ulice široka od trotoara do trotoara i duboka nekoliko metara. Stanovnici ovog kraja nisu imali vodu juče dok su trajali radovi, pa je u Molerovoj postavljena auto-cisterna sa dragocenom tečnošću.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TUGA: Preminuo fudbaler kojeg Piksi i Rambo Petković dobro pamte