ZAPRAŠUJU KOMARCE OD DUNAVA DO VOŽDOVCA: Evo koje lokacije će sutra biti "na udaru"

S.V.

30. 07. 2024. u 14:30

EKIPE "Gradske čistoće" nastavljaju da suzbijaju komarce na teritoriji Beograda, uređajima sa zemlje i vode sutra od 21 sat ukoliko vremenski uslovi to budu dozvolili.

ЗАПРАШУЈУ КОМАРЦЕ ОД ДУНАВА ДО ВОЖДОВЦА: Ево које локације ће сутра бити на удару

Foto: Grad Kikinda

Kako je saopšteno iz ovog komunalnog preduzeća, tertiraće se obala Dunava od Bele stene ka Paradajz ostrvu, Ada Huja uz Dorćol, SP "Jajinci", Rakovica selo, Miljakovačka šuma, Sunčani breg, Košutnjak, Topčider, Avala, Pinosava, Beli potok, Zuce, Zaklopača, Put za Vrčin, naselja Rušanj, Jajinci, Cvetanova ćuprija, Vojvode Vlahovića, ulice Braće Srnić, Indire Gandi, Sinjska, Medaković naselje, potez od Tabanovačke do Vitanovačke ulice, naselja Voždovac, Banjica, Braće Jerković, Stepa Stepanović, Kumodraž, Miljakovac, Kanarevo brdo, Petlovo brdo, Vidikovac, Cerak vinogradi, Cerak, Skojevsko naselje, Kneževac, Banovo brdo, Čukarička padina, Repište i Bele vode.

- Preparati koji se koriste za tretman suzbijanja komaraca registrovalo je Ministarstvo za zaštitu životne sredine i upisani su u Privremenu listu biocidnih proizvoda, pa građani nemaju razloga za strah - ističu iz JKP "Gradska čistoća". - Apelujemo i na pčelare da zaštite pčele tokom sprovođenja akcija na lokacijama gde se zaprašuju komarci.

Ako građani primete povećan broj komaraca na nekom mestu, o tome mogu da obaveste Servisni centar Grada Beograda na broj 11 -0 - 11 radnim danima od 7 do 22 sata i subotom od 8 do 14 časova.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IDEALNO LETNJE VEČE U BEOGRADU: Filmovi pod zvezdama uz najkremastiji King sladoled