ZABAVA U SENCI PLATANA: U Topčiderskom parku "Dečje letnje igre" biće organizovane svakog vikenda do 1. septembra

A. Z. K.

06. 08. 2024. u 19:37

U TOPČIDERSKOM parku tokom vikenda počela je manifestacija "Dečje letnje igre", a do 1. septembra mališani će biti u prilici da uživaju u bogatom programu svake subote i nedelje.

ЗАБАВА У СЕНЦИ ПЛАТАНА: У Топчидерском парку Дечје летње игре биће организоване сваког викенда до 1. септембра

GO Savski venac

Deca su ispred Konaka kneza Miloša tokom vikenda bila u prilici da učestvuju u zabavnim radionicama i druže se sa svojim vršnjacima.

"Dečje letnje igre" organizovale su opština i Turistička organizacija Savskog venca.

- Posebno smo ponosni na ovu manifestaciju jer je namenjena deci i što imamo mogućnost da im pružimo priliku da uživaju - rekla je direktorka Turističke organizacije Simona Popović. - Tek smo na početku druženja koje će trajati celog meseca i nadamo se da će kao i prethodnih godina ova manifestacija privući Beograđane iz svih delova grada. Važno je da deca svoje vreme provode na kvalitetan način u prirodi i sa vršnjacima.

Roditelji će moći da se informišu o programu na zvaničnom sajtu opštine Savski venac, a programi će počinjati od 17 časova ispred Konaka kneza Miloša u Topčiderskom parku. Ulaz za sve posetioce je besplatan.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NAJLUĐA UTAKMICA IKADA! Čudesna Srbija gubila sa 24 razlike, pa nokautirala Australiju i ušla u polufinale Olimpijskih igara!