NA TEREN, PO PRIJAVI GRAĐANA: Predsednik opštine Zvezdara obišao je Danilovu ulicu

B.B.

09. 08. 2024. u 14:02

PREDSEDNIK opštine Zvezdara Mihailo Dosković obišao je Danilovu ulicu u Mirijevu u kojoj se izvode radovi na gasifikaciji, nakon što su mu građani prijavili problem.

НА ТЕРЕН, ПО ПРИЈАВИ ГРАЂАНА: Председник општине Звездара обишао је Данилову улицу

Foto: Opština Zvezdara

- Drago mi je što smo u najkraćem vremenskom periodu uspeli da nađemo rešenje za problem koji su građani Danilove ulice prijavili u vezi sa gasifikacijom - rekao je Dosković. - Gasifikacija u dužini od 184 kilometra u mesnim zajednicama Severni bulevar, Zeleno brdo, Mali i Veliki Mokri Lug i deo Mirijeva, najvažniji je projekat opštine Zvezdara. Zbog toga nam je važno da se radovi odvijaju nesmetano i da se eventualni problemi rešavaju u najkraćem roku, jer će po završetku kompletna teritorija opštine biti pokrivena toplovodnom i gasovodnom mrežom.

Dosković je istakao da će radovi na gasifikaciji koji su u završnoj fazi, omogućiti grejanje na zeleni energent za oko 4.000 domaćinstava sa Zvezdare čime će značajni biti smanjeno i zagađenje životne sredine. Prisutni građani zahvalili su predsedniku GO Zvezdara i Opštini na angažovanju da prijavljen problem bude što pre rešen i istakli da im priključenje na gasovodnu mrežu puno znači.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OTKRIVEN PAKLENI PLAN OPOZICIJE I STRANIH AGENTURA: ŽELE VUČIĆEVU GLAVU NA BEOGRADSKOM MAJDANU!