SIMIĆU NOVI MANDAT: Na sednici skupštine opštine Rakovica izabrani predsednik i veće

A. Z. K.

15. 08. 2024. u 05:00

NA čelu gradske opštine Rakovica ostaje Miloš Simić. Na drugoj sednici skupštine, koja je održana juče, njemu je većina odbornika ukazala poverenje da ostane još jedan mandat i vodi GO Rakovica.

СИМИЋУ НОВИ МАНДАТ:  На седници скупштине општине Раковица изабрани председник и веће

Foto: Ustupljene fotografije

Osim predsednika Opštine juče je izglasan i Simićev zamenik, a ovu funkciju obavljaće Stefan Stanojević. Odbornici su juče birali i članove opštinskog veća, a izabrani su Snežana Predojević, Ivica Jovanović, Milun Aksentijević, Vesna Čingelić, Aleksa Đorđević, Dejana Galić, Branislav Janković, Dušan Đaković i Mirjana Ristić.

Nakon što mu je potvrđen još jedan mandat, Miloš Simić je juče odbornicima predstavio i glavne projekte za naredne četiri godine.

- Pre svega čeka nas izgradnja sportsko-rekreacionog kompleksa od oko 20 hektara u Kijevu. Na ovom mestu predviđena je izgradnja bazena i drugih sportsko-rekreativnih sadržaja koji do sada nisu bili dostupni u Rakovici - rekao je Simić. - Mogu da se pohvalim i da smo nedavno započeli radove na izgradnji vrtića za mališane Miljakovca 3 i Sunčanog brega, čime ispunjavamo važno obećanje dato građanima tih naselja. U planu su i nova ulaganja u nedostajuću komunalnu i saobraćajnu infrastrukturu.

U planu je da se u narednom periodu veća pažnja posveti najmlađima. Prema Simićevim rečima, u planu je da se više novca uloži u tekuće održavanje osnovnih škola.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

GLOBALNI ENERGETSKI PEJZAŽ: Energija vetra i vetroparkovi u modernoj tehnologiji