RADOVI PO PLANU: Obrenovac će dobiti modernu zelenu pijacu

B.B.

01. 09. 2024. u 19:18

IZGRADNjA zelene pijace u Obrenovcu, koja će biti zatvoreni objekat na oko 10.000 metara kvadratnih sa parking mestima, odvija se predviđenom dinamikom.

РАДОВИ ПО ПЛАНУ: Обреновац ће добити модерну зелену пијацу

Foto: Opština Obrenovac

Obilazeći gradlište Milorad Grčić, predsednik opštine je rekao da su ponude  nadležnih organa, Grada  i republike, bile da pijaca bude po ugledu na one u  beogradskim opštinama.

- Međutim, nama od početka nije bila dovoljna realizacija izgradnja nove mlečne hale i prostora za tezge – naveo je Grčić. - Ovim projektom predviđeno rešavanje nekoliko problema. Jedan je prosecanje nove ulice koja će spajati i stvarati saobraćajni krst od ulice Miloša Obrenovića, kroz Gembešovu pod pravim uglom ka ulici Vojvode Mišića sve do ulice Vuka Karadžića. To nam je od početka bio cilj i sada je taj cilj u procesu realizacije.

Foto: Opština Obrenovac

Tekst potpisa

Grčić je kao drugi benefit istakao izgradnju novih parking mesta u okviru kompleksa, ali i u ulici pored Doma zdravlja.

– Podzemna garaža će imati dva široka ulaza i izlaza. Mlčna hala i tezge će biti na gornjem nivou - rekao je Grčić. - Cilj nam je da mlečna hala bude najmodernija u Srbiji i regionu, niko neće ostati bez lokala. Ne želimo više lokale koji će imati orijentaciju ka ulici Vuka Karadžića, jer su pravili  saobraćajni čep. Nova pijaca u Obrenovcu će biti jedan od najlepših projekata u Srbiji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK NA PARAOLIMPIJSKIM IGRAMA: Nebojši Đuriću oduzeta srebrna medalja!