NAJBOLJIMA PO 35.000 DINARA: Grad Pančevo skoro dve decenije podržava uzorne studente

B.B.

14. 09. 2024. u 16:49

GRAD Pančevo je nagradio 27 najboljih studenata, koji su školske 2023/2024. godine prvi put upisali završnu godinu studija i diplomirali sa ocenom većom od 9. Tradicija podrške najboljima traje već 18 godina, a ove godine je za tu namenu iz budžeta izdvojeno milion dinara.

НАЈБОЉИМА ПО 35.000 ДИНАРА: Град Панчево скоро две деценије подржава узорне студенте

Foto: Grad Pančevo

 Studenti su, kao nagradu, dobili novčane iznose od 35.000 dinara i besplatnu vožnju katamaranom, poklon Turističke organizacije Pančeva

Nagrade studentima za postignite rezultate tokom školovanja i obrazovanja uručili su mr Tatjana Božić, član Gradskog veća zadužena za obrazovanje i Darko Ješić, član Gradskog veća zadužen za kulturu i omladinu.

- Vaša postignuća nisu samo rezultat učenja i truda, već i dokaz da se marljivošću postižu rezultati - rekao je Ješić. - Kada pogledate unapred, znajte da svaki vaš novi korak u životu nosi potencijal za nove izazove i mogućnosti. Vaša posvećenost i trud su vam već doneli značajne rezultate i uspehe, ali pravi put u životu je kontinuiran rad i usavršavanje. Ova nagrada je samo jedan od mnogih koraka koje ćete napraviti u životu i karijeri, a svaki od njih će vam pružiti nove vidike i iskustva. Vaše dostignuće danas ne predstavlja kraj, već početak novih podviga, jer svaki uspeh je nova prilika za rast i usavršavanje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKVA PODRŠKA ZA ORLOVE: Kapiten Srbije na tribinama, bodri tenisere Srbije protiv Grčke (VIDEO)