OČISTILI SMEĆE U ŠEVINOJ: Akcija velikog broja radnika i mehanizacije "Čistoće" i Opštine Zemun

S.V.

28. 10. 2024. u 12:44

KOMUNALNA inspekcija Opštine Zemun u saradnji sa "Gradskom čistoćom" uklonila je smeće ispred kuće u Ševinoj ulici, koje je zatrpalo trotoar zbog ponašanja nesavesnog stanovnika koji živi na broju 14.

ОЧИСТИЛИ СМЕЋЕ У ШЕВИНОЈ: Акција великог броја радника и механизације Чистоће и Општине Земун

go zemun

JKP "Gradska čistoća" je uz pomoć velikog broja radnika i namenske mehanizacije uklonila sa javne površine znatne količine flaša, kesa, stare odeće i obuće, delova nameštaja, elektronskog i drugog otpada.

- Takođe, opštinska Komunalna inspekcija sprovela je upravni postupak, koji se odnosi na privrednog subjekta koji je registrovan na toj lokaciji, kako bi se u što kraćem roku uklonila motorna vozila koja se servisiraju na javnoj zelenoj površini - kažu iz GO Zemun.

Prema njihovim izjavama, obavešten je i nadležni Gradski sekretarijat za inspekciju, nadzor i komunikaciju, kako bi se obavio nadzor nad skladištenjem opasnog otpada koji se nalazi u okviru dvorišta porodične stambene zgrade na istoj adresi.

- Pacovi nam ulaze kroz prozor, vrata, a od smrada ne možemo da spavamo. Cela ulica se guši u smradu - prenele su "Novosti" u prethodnom broju izjave komšija. - Rešenja za ovo nema, prijavljivali smo ga, ali smeće i dalje stoji tu.

Međutim, GO Zemun, odnosno njihova komunalna inspekcija, održala je obećanje da će da ukloni otpad i motorna vozila sa javne površine.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HAMAD MEĐEDOVIĆ KAO BRZI VOZ: Počistio protivnika za 46 minuta