ALEKSA SE PERE ZBOG SREBRENICE? Bečić će glasati za Rezoluciju o genocidu u Pivi i Velici - "Počeo je proces suočavanja sa prošlošću"

M. S.

28. 07. 2021. u 09:48

POČEO je proces suočavanja sa prošlošću. Ne politikantski, ne svađalački, već proces koji će značiti pravdu za sve. Proces zasnovan na činjenicama, a ne pristrasan, neuravnotežen i selektivan prikaz istorijskih fakata, tvitovao je predsednik Skupštine Crne Gore Aleksa Bečić.

АЛЕКСА СЕ ПЕРЕ ЗБОГ СРЕБРЕНИЦЕ? Бечић ће гласати за Резолуцију о геноциду у Пиви и Велици - Почео је процес суочавања са прошлошћу

Foto: Jutjub/BHRT - Radiotelevizija Bosne i Hercegovine

- Klanjam se svim više od 550 monstruozno i neselektivno ubijenih civila u Velici, među kojima su bila brojna deca i ostarela lica. Zato ću glasati za Predlog rezolucije Demokrata o genocidu u Pivi i Velici - napisao je Bečić.

Građani Velike su zatražili donošenje ove rezolicije još pre šest godina, ali je to prećutano, a krajem decembra predlog rezolucije o genicidu u Velici i Pivi predao je DF, ali se ona nije našla ni na jednom skupštinskom zasedanju ili pred Odborom za ljudska prava.


 


 


 


 


 


 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

NAČELNIK Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović rekao je u emisiji "Takovska 10" da Srbija kasni sa uvođenjem obavezne vojne obaveze. Suština je da se izgradi odbrambeni kapacitet Srbije, svaki dan i svaku godinu koju čekamo, gubimo generacije mladih vojnika, rekao je general Mojsilović. U jednoj klasi računamo do 20.000 vojnika-regruta, na godišnjem nivou, dva i po meseca po pet hiljada njih u jednoj klasi, odnosno ciklusu, rekao je Mojsilović uz napomenu da će prvo biti regrutovani mlađi vojnici, počev od 2006. godišta.

25. 09. 2024. u 22:01

Komentari (1)

Da li znate šta su privatni dani na poslu i koja kompanija nudi ovaj benefit?