BEZ DEMONTAŽE REŽIMA MILA ĐUKANOVIĆA NEMA SLOBODE: Funkcioner Nove srpske demokratije o stanju u Crnoj Gori

V. K.

28. 12. 2021. u 00:20

ILIJA Miljanić, funkcioner Nove srpske demokratije, oglasio se povodom situacije u Crnoj Gori.

БЕЗ ДЕМОНТАЖЕ РЕЖИМА МИЛА ЂУКАНОВИЋА НЕМА СЛОБОДЕ: Функционер Нове српске демократије о стању у Црној Гори

Foto: Privatna arhiva

- Kažu treba demokratizovati sluđenu Milogoru (Crnu Goru), uvesti vladavinu prava i pravnu državu a u tom pravcu ni pomaka. Narod treba da zna da reč demokratija datira iz Stare Grčke, ali ona se odavno potrošila i u poslednjem veku označavajući čistu kupaciju uz građenje globalne diktature uz savremenu gradnju duboke države koju poodavno prvenstveno drže Rotšild bankari, koji su u službi antihrista. Naravno Eskobarska Vlada Montenegra, jedva preživela ustoličenje vladike Joanikija i zamalo da ugledni mitropolit SPC u Crnoj Gori doživi sudbinu njegovog prethodnika Joanikija Lipovca ali sada sa komitskom hordom kojom komandovaše Čevski titoista Đukanović i maslinastozelena strela Draginja od milja.

Miljanić kaže da „Eskobar nije došao da se problemi prevazilaze u Montenegru već da učvrsti položaj i uticaj zapadnog globalizma.“

- Odmah se obrušio na popis da može da izazove nemire i pojavu srpskog nacionalizma koji bi ugrozio NATO principe uz eventualnu novu saradnju Crne Gore sa maticom Srbijom, nadmoćnom i nepobedivom Rusijom. Eskobar se prošetao do Nikšića da traži nekakvog američkog dobrovoljca, a usput prošao mesto prvog NATO bombardovanja u Crnoj Gori 1999. u Danilovgradu, kada gine mladi vojnik Saša, a žrtve u Murinu niko da pomene. Šta je sa ambasadorom Srbije u slobodnoj Crnoj Gori, zašto se odmah na izust udariše sankcije u kontinuitetu Rusiji i Belorusiji. Šta bi sa temeljnim Ugovorom SPC, koji ovekoveči nebeski mitripolit Amfilohije, zašto se trčalo u Beograd oko izbora mitropolita, sve blamaža do blamaže – poručuje Miljanić.

Prema njegovim rečima, „Niko nakon 30. avgusta 2020. godine nije verovao u puzajuću politiku vlade Zdravka Krivokapića (da je fizički živ mitropolit Amfilohije i sablja Momo Krivokapić, sve bi bilo sigurno drugačije), nakon zlatne pobede i oslobođenja od Drljevićkog koda ustaštva, dočekane u suzama za narodnu slobodu. - Čula se podrška i proglas sa vrh Lovćen planine od slavnog pesnika, vladike i lovćenskog tajnovidca Petra Petrovića Njegoša II, da se opet vine Njegoševa kapela besmrtnosti koja je ostavljena u amanet u vek vekova narodu Crne Gore u zavet. Nadalje, dobronamerene ljude uvek je uzbuđivala veličanstvena planina sa skromnom kapelom jednom pesniku. Ništa lepše i bolje se nije moglo napraviti od skromne kapele na vrh Lovćen planine, ali preovladala Meštrovićeva maketa hladnog Mauzoleja u obliku slova „U“ koji deluje hladno i isti se podižu ljudima bez dela i zasluga i vlastodrščima kojima tragovi smrde nečoveštvom - saopštio je funkcioner Nove srpske demokratije.

On smatra da je odmah nakon izborne pobede bilo jasno da je trebalo napraviti Vladu sa timom za dela “slobode u praksi”.

- Narodu je trebalo predočiti hapšenja ozloglašenih kriminalaca - dodaje Miljanić, upozoravajući da bez demontaže totalističkog i titoističkog režima Mila Đukanovića, nema slobode. - Okovi su i dalje prisutni a sindžir sa alkom preti da nas i dalje davi. Nema obračuna sa mafijašima i zdiperima kriminalnim klanovima koji se međusobno nemilosrdno ubijaju radi gospodarovoga blaga, a ostali grobari DPS režima izmiču pravdi, prete da će zatvoriti otete fabrike koje su dobili na poklon za pljačku nacionalnog blaga Crne Gore: KAP-a, Boksita, drvoprerađivačka industrija i zamalo da pokore manastire i crkve u vlasništvu SPC gde je prednjačilo zemljište u zaleđu Budve na peni od Jadranskog mora, zvano Buljarica. Uz nos se zapadnjacima pojavio popis stanovništva u Crnoj Gori, koji nikada od 1941. godine nije bio regularan pa sve do dana danas. Pravoslavni rod očekivao konačni popis koji je glavni kamen spoticanja opstanka izvornog pravoslavlja u Crnoj Gori sa Svetosavskom krunom - zaključuje Ilija Miljanić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)