KNEŽEVIĆ UPITAO DRITANA: "Ko je dozvolio da Medenica nesmetano napusti Crnu Goru?

Novosti onlajn

08. 04. 2022. u 16:45

MILAN Knežević, predsednik Demokratske narodne partije (DNP) i jedan od lidera Demokratskog fronta (DF), sazvao je konferenciju za novinare na temu „Zloupotrebe institucija u slučaju Miloša Medenice“.

КНЕЖЕВИЋ УПИТАО ДРИТАНА: Ко је дозволио да Меденица несметано напусти Црну Гору?

Foto: EPA/Boris Pejović

- Poštovani ovaj pres je sazvan jer želim da vam prezentujem da postoje osnovane sumnje da su nadležni učinili sve da zaštite od krivičnog gonjenja i Miloša Medenicu i njegovu majku Vesnu. Sektor kriminalitične policije SDT-a, u oktobru 2021. godine je dobilo ovaj sadržaj i tek u decembru mesecu,skoro dva meseca kasnije, hapse dva lica a čak ne uzimaju izjave ni Miloša ni Vesne Medenice i u svojstvu građanina ni svedoka - kazao je između ostalog Knežević.

- Pitam gospodina Abazovića šta će uraditi povdom ovih zloupotreba u Upravi policije i tužilaštvu i delovima sudstva - pita Knežević.

- Sad ja želim da pitam postupajućeg tužioca, zašto nije privela i vodila naredbu i proširenje istrage protiv Miloša Medenice i Vesne Medenice. Čitava crnogorska javnost je videla sliku gde se njen sin slika sa automatom… To jasno govori da je neko iz SDT-a i Uprave policije omogućio Milošu Medenici da napusti Crnu Goru a očigledno je garantovao njegovoj majci da će biti izuzeta od krivično-pravnog gonjenja - poručio je Knežević između ostalog.

On je naveo da se ova kriminalna grupa optužuje da klanovima dojavljivala kada će i oće li i kako će biti podignute optužnice protiv njih.

- Ovde je ključno pitanje, ko je dozvolio da Miloš Medenica nesmetano napusti Crnu Goru, bez saslušanja i da Vesna Medenica bude zaštićena - pita Knežević.

(In4s)

BONUS VIDEO:

NEVEROVATAN SNIMAK SA VRHA DURMITORA: Pogledajte prizor od kog zastaje dah

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove