JOŠ UVEK TRAJE POTRAGA ZA MALIŠANIMA: Prve fotografije nesreće u kanjonu Tare - nepristupačan teren otežava potragu (FOTO)

M. D.

07. 10. 2022. u 21:37

AKCIJA policije, Gorske službe spašavanja i meštana u potrazi za dvoje maloletne dece koja su nestala posle sletanja vozila u reku Taru, na putu Đurđevića Tara-Mojkovac u mestu Splavišta i dalje je u toku.

ЈОШ УВЕК ТРАЈЕ ПОТРАГА ЗА МАЛИШАНИМА: Прве фотографије несреће у кањону Таре - неприступачан терен отежава потрагу (ФОТО)

Foto: RTCG

Jedna grupa spasilaca krenula je čamcima, od mesta sletanja vozila  nizvodno prema mostu na Tari. Na terenu je prisutan veliki broj spasilaca ali noć otežava potragu.

Vozilo mojkovačkih registarskih oznaka sletelo je oko 17 časova sa puta kod trećeg tunela od mosta na Tari u pravcu Mojkovca.

Foto: RTCG

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Kanjonu Tare, na magistralnom putu Mojkovac-Pljevlja, poginula je jedna žena, dok se za dvoje dece traga.

Neposredno posle saobraćajnog udesa na mestu udesa je izvučeno dete od oko 4 godine starosti, koje je prebačeno u pljevaljsku bolnicu, a prema informacijama iz Bolnice, stabilnog je zdravstvenog stanja.

BONUS VIDEO: Junak spasao Skoplje od novih žrtava - Ko je bio Maksim, prvi podvižnik Večernjih novosti

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DAN ZEMLJIŠTA: Zemlja i voda su izvor života