DAJTE GLAS CRNOJ GORI I MILATOVIĆU: Potpredsednik Demokrata Albim Ćeman poslao poruku dijaspori

Марија Стевановић
Marija Stevanović

24. 03. 2023. u 13:30

U RAZDOBLjU DPS vladavine, čast retkim svetlim trenucima, Crna Gora je preživela strahote i golgotu – od prelepe i perspektivne zemlje, u kojoj su nicale fabrike i otvarala se radna mesta, postala je faktor nestabilnosti, država bez institucija, u kojoj niču kriminalni klanovi i otvaraju se kockarnice i prazni frižideri.

ДАЈТЕ ГЛАС ЦРНОЈ ГОРИ И МИЛАТОВИЋУ: Потпредседник Демократа Албим Ћеман послао поруку дијаспори

Demokrate

Ovim rečima se potpredsednik Demokrata i poslanik ove partije dr Albim Ćeman iz Petnjice obratio dijaspori, koju je pozvao da glasa za građanskog kandidata Jakova Milatovića, ističući da je „više vas, naše braće i sestara, rođaka, kumova i prijatelja pošlo u beli svet za vreme njegovog (Đukanvićevog) radnog staža, nego za sve godine pre toga.“

- Retki ste pošli što vam je bilo bolje u Crnoj Gori. Dok ste vi odlazili iz svoje rodne grude, samo je on ostajao i bogatio se. Dok su se vama ognjišta u Crnoj Gori gasila, samo se njegova familija širila i kupovala banke, jahte, stanove, vetrenjače, hidroelektrane. Životi i mladost svih nas su prolazili, gledajući iste ljude na političkoj sceni Crne Gore, na čelu sa njim, koji nisu ama baš ništa uradili, da sačuvaju naš najvažniji resurs, a to su ljudi. To ste vi, draga dijasporo. Ja znam, da vi sada živite u demokratski razvijenjm zemljama, da ste svojim poštenim odnosom i radom, učestvovali u razvoju tih društava. Takođe znam i za vašu privrženost svom ognjištu i kućnom pragu – državi Crnoj Gori. Zato vas pozivam da 2. aprila, podržite mladost, podržite znanje i demokratske promene u Crnoj Gori. Da podržite građanskog kandidata za predsednika Crne Gore - deo je obraćanja Ćemana dijaspori.

On im je poručio da „Glasaju za sebe, za najmiije.“

- Glasajte za svoju Crnu Goru i za državu koja može u dogledno vreme da zaliči na onu u kojoj se sada nalazite. Glasajte za Crnu Goru u koju ćete poželeti da se vratite, a ne za Crnu Goru čiji vas se predsednici sete samo kad su im potrebni vaši glasovi da sačuvate njega i njegove još malo na vlasti. Draga dijasporo, glasajte za Jakova Milatovića - poruka je dr Ćemana dijaspori.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili