PUNA PODRŠKA DF-a Lekić: Pozivam sve građane Pljevalja da u drugom krugu izbora glasaju za Jakova Milatovića

M. D.

23. 03. 2023. u 14:18

ZNAJUĆI da je Milo Đukanović personifikacija kriminala, korupcije i sveopšte pohare državnih resursa Crne Gore, a pogotovo pljevaljskih resursa i celokupnog Severa, pozivam sve glasače, simpatizere i aktiviste Demokratskog fronta da 2. aprila masovno izađu na birališta i podrže gospodina Jakova Milatovića, saopštio je Milan Lekić, visoki funkcioner Demokratskog fronta.

ПУНА ПОДРШКА ДФ-а Лекић: Позивам све грађане Пљеваља да у другом кругу избора гласају за Јакова Милатовића

Foto rudnik uglja

Prema rečima Lekića  neophodna strateška i temeljna obnova cele države, a to je, kako kaže, nemoguće sve dok je Milo Đukanović na čelu države.

-Imajući u vidu da je borba protiv odnarođenog režima Mila Đukanovića primarni cilj naše političke organizacije, želio bih da informišem gospodina Jakova Milatovića i pljevaljsko rukovodstvo „Evrope sad“ da je Demokratski front Pljevlja, ukoliko procenjuju da im je neophodno i potrebno, spreman da uzme aktivno učešće u kampanji za drugi krug predstojećih izbora za Predsednika Crne Gore, kazao je Lekić.

On se  zahvalim svim građanima Crne Gore koji su u prvom krugu glasali za kandidata Demokratskog fronta i koalicije Za budućnost Crne Gore, Andriju Mandića.

-Posebnu zahvalnost dugujemo našim uvaženim Pljevljacima koji su, politiku koju reprezentuje naš kandidat, vrednovali sa čak 37,02 odsto podrške, kazao je Lekić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima