DIJASPORO, GLASAJTE ZA MILATOVIĆA: Podrške Jakovu stižu sa svih strana

V.K.

24. 03. 2023. u 13:36

ALBIN Ćeman, potpredsednik Demokrata i poslanik u Skupštini Crne Gore podržao predsedničkog kandidata Pokreta Evropa sad Jakova Milatovića.

ДИЈАСПОРО, ГЛАСАЈТЕ ЗА МИЛАТОВИЋА: Подршке Јакову стижу са свих страна

Foto: Evropa sad/Vlada Crne Gore

On je poslao poruku crnogorskoj dijaspori podsetivši da ih je više pošlo u "beli svet" za vreme mandata Mila Đukanovića i DPS-a, nego za sve godine pre toga.
 
- Retki ste pošli što vam je bilo bolje u Crnoj Gori. Dok ste vi odlazili iz svoje rodne grude, samo je on ostajao i bogatio se. Dok su se vama ognjišta u Crnoj Gori gasila, samo se njegova familija širila i kupovala banke, jahte, stanove, vetrenjače, hidroelektrane. Životi i mladost svih nas su prolazili, gledajući iste ljude na političkoj sceni Crne Gore, na čelu sa njim, koji nisu ama baš ništa uradili da sačuvaju naš najvažniji resurs, a to su ljudi. To ste vi, draga dijasporo. Ja znam da vi sada živite u demokratski razvijenijim zemljama, da ste svojim poštenim odnosom i radom učestvovali u razvoju tih društava. Takođe znam i za vašu privrženost svom ognjištu i kućnom pragu – državi Crnoj Gori. Zato vas pozivam da 2. aprila podržite mladost, podržite znanje i demokratske promene u Crnoj Gori. Da podržite građanskog kandidata za predsednika Crne Gore. Glasajte za sebe, glasajte za svoje najmilije. Glasajte za svoju Crnu Goru i za državu koja može u dogledno vreme da zaliči na onu u kojoj se sada nalazite. Glasajte za Crnu Goru u koju ćete poželeti da se vratite, a ne za Crnu Goru čiji vas se predsednici sete samo kad su im potrebni vaši glasovi da sačuvate njega i njegove još malo na vlasti. Draga dijasporo, glasajte za Jakova Milatovića, poručio je Ćeman.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!