GEST DOBROČINSTVA U MESECU RAZAMANA: Platio dugovanja kupaca koji su hranu uzimali na veresiju

B. DABIĆ

25. 03. 2023. u 08:52

U MESECU Ramazana koji je uz molitvu i mesec milosti i praštanja u Baru se to potvrdili humanism gestom neponatog dobrotvora.

ГЕСТ ДОБРОЧИНСТВА У МЕСЕЦУ РАЗАМАНА: Платио дуговања купаца који су храну узимали на вересију

Foto:Ilustracija

 Prema verovanju Ramazan je  mesec milosti u godini i da se u njemu dobra dela višestruko nagrađuju

Vlasnik mini-marketa u prigradskom naselju u Baru  je uoči početka Ramazana dobio poruku nesvakidašnjeg sadržaja:” Dostavite mi iznos bez imena dužnika koji već duže vreme duguju vašoj trgovini kako bih izmirio ta dugovanja”.

Anonimni donator je izmirio dugovanja svih kupaca koji su u prehrambenoj prodavnici uzimali namirnice na veresiju, u iznosu od 500 evra .

 Donator je vlasniku prodavnice poznat, ali je za javnost želeo ostati anoniman. On je, kako je kazao vlasnik mini-marketa, sa naših prostora, a izmirio je  dugovanja kupcima svih nacija čija imena su bila u “svesci dugovanja”.

To je uradio i pre dve godine kada je, takođe,  izmirio sva dugovanja stalnim mušterijama koja su se nalazila u svesci dužnika.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024