KRIVIČNA PRIJAVA PROTIV MALOLETNIKA: Epilog krvave tuče učenika u Crnoj Gori

B. DABIĆ

09. 05. 2023. u 20:37

PROTIV učenika prvog razreda Srednje stručne škole u Baru, policija je podnela krivičnu prijavu nakon što je na časa informatike naneo povrede đaku iz istog odelenja. Na teret mu se stavljaju krivična dela ugrožavanje sigurnosti i nanošenje lake telesne povrede.

КРИВИЧНА ПРИЈАВА ПРОТИВ МАЛОЛЕТНИКА: Епилог крваве туче ученика у Црној Гори

Foto: B.Dabić

- Naime, juče je policiji prijavljeno da je na času informatike u Srednjoj stručnoj školi u Baru došlo do tuče između dva maloletna učenika, kojom prilikom je jedan zadobio lake telesne povrede. Njemu je ukazana lekarska pomoć. Policija je od aktera događaja prikupila obaveštenja u prisustvu roditelja, nakon čega je obavešten državni tužilac koji je naložio da se protiv jednog maloletnika podnese krivična prijava u redovnom postupku - stoji u saopštenju policije.

Iz Opšte bolnice Bar potvrđeno nam je da su konstatovane lake telesne povrede, te da nije došlo do frakture nose.

O incidentu su upoznati i u Ministarstvu prosvete, iz kog ističu da su odmah reagovali i preduzeli sve zakonom predviđene mere na utvrđivanju činjenica ovim povodom.

- Uprava škole je o incidentu odmah obavestila Ministarstvo prosvete i službenike policije koji su uzeli izjave od učesnika incidenta - saopšteno je iz Ministarstva prosvete.

Po preporuci Ministarstva, Uprava škole je  započela vaspitni proces prema učesnicima incidenta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)