"RAZUMEM MALOG, ISTO SAM HTEO I JA DA URADIM" Maloletnik iz Žabljaka podržao masakr u Beogradu, policija reagovala

M. D.

09. 05. 2023. u 18:17

POLCIJA sa Žabljaka procesuirala je maloletnu osobu koja je preko društvenih mreža izrazila podršku Kosti K. (13) koji je pre nekoliko dana u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ u Beogradu ubio osam svojih vršnjaka i čuvara škole Dragana Vlahovića.

РАЗУМЕМ МАЛОГ, ИСТО САМ ХТЕО И ЈА ДА УРАДИМ Малолетник из Жабљака подржао масакр у Београду, полиција реаговала

Foto: Prinskrin/Dan

Nadležni tužilac je naveo da nema elemenata krivičnog dela.

- Službenici Stanice policije Žabljak su odmah nakon saznanja za komentar maloletne muške osobe, učenika srednje mešovite škole na Žabljaku, koji je objavio na jednoj društvenoj mreži, a koji se odnosio na izraz podrške događaju u školi u Beogradu, preduzeli mere i radnje iz svoje nadležnosti. Odmah je obavešten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Pljevljima koji se izjasnio da se u navedenim radnjama ne stiču elementi bića krivičnog dela za koje se gonjene preduzima po službenoj dužnosti, te naložio da se o svemu obavesti uprava škole i nadležni Centar za socijalni rad- naveli su iz Uprave policije a prenosi „Dan“.

Policija je obavestila direktorku srednje škole i Centar za socijalni rad o navedenom događaju.

Policijski službenici su u službenim prostorijama obavili razgovor sa ocem maloletnika na okolnosti ovog događaja.

– Respekt, raumem malog, isto sam hteo i ja da uradim ali sva sreća nisam imao nikakav pristup oružju- navodi su komentara koje je postavila maloletna muška osoba, srednjoškolac.

Ispod sporne objave, komentara korisnici društvene mreže napisali su osuđujuće komentare.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)