SVE VIŠE NEZADOVOLJNIH U EVROPI SAD: Spajić i Krvavac vode pregovore iza leđa stranačkih kolega

Novosti online

18. 09. 2023. u 19:30

SVE više je nezadovoljnih funkcionera Evrope sad koji ne žele da budu samo marionete u rukama Milojka Spajića, koji bez njihovog znanja organizuje sastanke za pravljenje Vlade, iako ga ni u svom poslaničkom klubu svi ne podržavaju, potvrdilo je Borbi nekoliko sagovornika iz Evrope sad.

СВЕ ВИШЕ НЕЗАДОВОЉНИХ У ЕВРОПИ САД: Спајић и Крвавац воде преговоре иза леђа страначких колега

Spajić u Skupštini, Foto skupstina-me

Oni su revoltirani činjenicom da iz medija saznaju za aktivnosti Spajića vezani za Vladu.

- Spajić se ponaša kao da je poslanički klub Evrope sad jedinstven vezano za Vladu, a zaboravlja da nekoliko poslanika Evrope sad ne želi da glasa njegovu Vladu, na način kako je on sastavlja. Umesto da prvo reši probleme u svojoj kući, da utvrdi koliko ga njegovi poslanika podržava, on organizuje ponoćne terevenke po hotelima širom Podgorice i pregovara o vladi, a da o tome njegovi funkcioneri i poslanici ne znaju ništa, nego moraju da se informišu preko medija. Ne znamo ni ko plaća ručkove i večere po hotelima kad se sastavlja Vlada. Spajić nije Milo Đukanović, pa da od Evrope sad pravi ono što je Đukanović napravio od DPS-a, da poslanici budu samo buki dizači ruku - kažu izvori Borbe iz Evrope sad.

Spajić i Krvavac su se već mesec dana otuđili od stranke i sami vode pregovore iza leđa svog poslaničkog kluba koji je iz dana u dan sve manje jedinstven, navodi se u tekstu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)