SNIMAK DEVOJČICE KOJA CEPA SRPSKU ZASTAVU I PLJUJE JE: Crnogorska policija traga za maloletnicom (VIDEO)

Novosti onlajn

03. 10. 2023. u 13:03

POLICIJA u Crnoj Gori traga za devojčicom E. S. koja je na društvenim mrežama objavila snimak na kojem cepa i pljuje srpsku zastavu.

СНИМАК ДЕВОЈЧИЦЕ КОЈА ЦЕПА СРПСКУ ЗАСТАВУ И ПЉУЈЕ ЈЕ: Црногорска полиција трага за малолетницом (ВИДЕО)

Foto: Printscreen/Tik Tok

Kako se vidi na snimku, devojčica cepa jedan kraj srpske zastave, nakon čega je pljuje.

Na snimku je objavljen i stiker ukrajinske zastave sa dva poljupca, dok se u pozadini čuje pesma čiji stih je: "Slava Ukrajini".

Podsetimo, za crnogorski portal "Vijesti" oglasio se rukovodilac Osnovnog državnog tužilaštva u Baru, tužilac Radovan Đurišić.

- Uprava policije Regionalni centar JUG Odeljenje bezbednosti Bar obavestilo je Osnovno državno tužilaštvou Baru o snimku na koji se odnosi Vaše pitanje, a na kojem se vidi maloletna ženska osoba koja cepa i uništava državnu zastavu Republike Srbije. Maloletno lice je identifikovano i za njom je raspisana potraga, a postupajući tužilac je predmetnu radnju kvalifikovao kao krivično delo povreda ugleda strane države ili međunarodne organizacije iz čl. 200 st.1 Krivičnog zakonika Crne Gore - objasnio je Đurišić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!