CRNA GORA NA NOGAMA: Otkrivena istina o Milu Đukanoviću

Novosti online

03. 12. 2023. u 22:33

MILO Đukanović je došao do projekta nezavisnosti kako bi se obezbedio od krivičnog gonjenja, kazao je lider PzP Nebojša Medojević za TV Prva.

ЦРНА ГОРА НА НОГАМА: Откривена истина о Милу Ђукановићу

Foto: EPA

- Ja kao suverenista sam shvatio da se pravi pakt sa đavolom i da će Đukanović dobiti podršku globalne duboke države i dobiti zaštitu za kriminalne poslove, a zauzvrat obavljati zadatke. Bivši ambasador Montgomeri je to i priznao. Građani Crne Gore sada verovatno pažljivije doživljavaju ovo što sam ja pričao, a to je da je organizovani kriminal u Crnoj Gori političkog bekgraunda - jasan je on.

Tvrdi i da su Pljevlja bile centar za šverc a da je luka Bar bila transportna zona jer nisu posedovali skener.

- Ja kao suverenista sam shvatio da se pravi pakt sa đavolom i da će Đukanović dobiti podršku globalne duboke države i dobiti zaštitu za kriminalne poslove, a zauzvrat obavljati zadatke. Bivši ambasador Montgomeri je to i priznao. Građani Crne Gore sada verovatno pažljivije doživljavaju ovo što sam ja pričao, a to je da je organizovani kriminal u Crnoj Gori političkog background-a - jasan je on.

Tvrdi i da su Pljevlja bile centar za šverc a da je luka Bar bila transportna zona jer nisu posedovali skener.

- Ako se pokazala tačna moja pretpostavka da je organizovani kriminal političkog profila a ne krivično-pravnog, onda dolazimo do činjenice da su ti klanovi nastali u kabinetu predsednika Vlade Mila Đukanovića i u DPS-u. Zbog toga sam ja često govorio da je Crna Gora Kolumbija na Jadranu - kazao je Medojević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)