HAPŠENJE U BERANAMA: Potegao oružje, našli mu pet pušaka i dva pištolja

Марија Стевановић
Marija Stevanović

12. 12. 2023. u 15:21

ZBOG sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljeno držanje oružja i krivično delo ugrožavanje sigurnosti, policija u Beranama uhapsila je sugrađanina E. S. (31).

ХАПШЕЊЕ У БЕРАНАМА: Потегао оружје, нашли му пет пушака и два пиштоља

Uprava policije CG

Nakon privođenja tužiocu određeno mu je zadržavanje do 72 sata.

- Sinoć je u ulici Dušana Vujoševića, nakon kraćeg verbalnog sukoba, E.S. (31) pretio oružjem osobi, koja je taj incidet prijavila policiji i locirali E.S. - saopštila je Uprava policije Crne Gore.

Po nalogu tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Beranama izvršen je pretres vozila, stana i drugih prostorija koje koristi E.S.

-Pronađena su dva pištolja „glok“ i 48 komada municije kalibra 9 mm, „bereta“, dve puške „Smith&Wesson“ sa 122 komada municije kalibra 5,56 mm, puška „šamber 12 GA“, „vinčesterka“ sa 10 komada municije kalibra 12 mm i puška „eskort“ sa 15 komada municije kalibra 12 mm. Takođe, pronađena su i 103 komada municije različite vrste i kalibra, okvir za municiju kalibra 9 mm i deo vatrenog oružja, „US Patent“ - kažu iz policije.

Po nalogu tužioca E.S. je lišen slobode i određeno mu je zadržavanje do 72 sata.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove