BESPLATNA DIGITALIZACIJA BIZNISA: Javni poziv za preduzetnice

I. D. S.

17. 01. 2024. u 09:09

NVO Centar za omladinsku edukaciju raspisao je javni poziv za preduzetnice u sklopu projekta Ekonomsko osnaživanje žena kroz digitalizaciju njihovih biznisa, kojim će se obezbediti besplatna digitalizaciju biznisa putem prve multifunkcionalne onlajn prodavnice ovog tipa u Crnoj Gori.

БЕСПЛАТНА ДИГИТАЛИЗАЦИЈА БИЗНИСА: Јавни позив за предузетнице

Foto Shutterstock

-Preduzetnice koje budu izabrane za učešće na platformi će proći kroz besplatne obuke za samostalno korišćenje platforme i time dodatno digitalizovati svoje poslovanje. Kroz kreiranje intuitivne veb platforme, preduzetnice će imati priliku da koristeći digitalizovan način rada, promocije i onlajn prodaje proizvoda, postanu aktivni akteri na crnogorskom tržištu, te na dugi rok omoguće održivost svojih biznisa -  rekla je koordinatorka projekta Jelena Kavarić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo