SUZE ZA NEILOM U ROŽAJAMA: Građani se sa bolom i nevericom opraštaju od poginule gimnazijalke (FOTO)

M. SEKULOVIĆ

18. 02. 2024. u 22:01

ROŽAJE, živopisno mesto ispod surih vrhova Hajle, zanemelo je u nedelju na vest da je u subotu veče, u stravičnoj teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na magistralnom putu Bar-Ulcinj, jedna od tri žrtve bila mlada Neila Dedeić (18) iz ovog mesta, učenica Gimnazije ''30.septembar''.

СУЗЕ ЗА НЕИЛОМ У РОЖАЈАМА: Грађани се са болом и неверицом опраштају од погинуле гимназијалке (ФОТО)

Foto: RTV Rožaje

Ona je poginula u jednom od dva automobila koji su se direktno sudarili, a osim nje, stradali su i D.M, (21) iz Ulcinja, B.B. (20) iz Bara...

Od lepe devojke se na društvenim mrežema opraštaju drugovi i brojni građana Rožaja rasuti po raznim meridijanima.

Foto: RTV Rožaje

- Povodom tragične smrti osamnaestogodišnje Neile Dedeić iz Rožaja na društvenim mrežama se od nje u nevjerici opraštaju prijatelji, delići njene fotografije uz reči koje oslikavaju bol zajednice zbog tragičnog gubitka - prenosi RTV Rožaje, povodom još jedne tragedije od koje je zanemelo lepo planinsko mesto na severu Crne Gore...

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)