CRNA GORA POSLUŽILA KAO KAMA ZA UDAR NA SRBIJU: Demokratska narodna partija o usvajanju sramne rezolucije u UN

V.K.

23. 05. 2024. u 21:16

REZOLUCIJA o Srebrenici doživela je potpuni fijasko u Generalnoj Skupštini Ujedinjenih nacija, poručeno je iz Demokratske narodne partije Milana Kneževića.

ЦРНА ГОРА ПОСЛУЖИЛА КАО КАМА ЗА УДАР НА СРБИЈУ: Демократска народна партија о усвајању срамне резолуције у УН

Foto: Printskrin

- Iako je cilj bio da za rezoluciju glasa više od 100 država, uz neviđene pritiske od Nemačke, ipak je većina država odolela pokušaju revizije istorije. Nažalost, među ovih 84 države koje su glasale "za" nalazi se i Crna Gora. Posebno je frustrirajuće što se Nemačka obrazlažući Rezoluciju pozvala na Crnu Goru i njene sramne amandmane od kojih je jedan modifikovan, a drugi odbijen, čime je naša država upotrebljena kao kama za prvi udar na Srbiju. Ovim činom vlada Milojka Spajića se upisala u najcrnje stranice crnogorske istorije proglašavajući i Crnu Goru za genocidnu državu - saopštila je portparolka Jovana Todorović.

U ovoj partiji kažu da u potpunosti razumeju nezadovoljstvo građana i njihova najavljena okupljanja zbog današnjeg glasanja Crne Gore.

U skladu sa ranijom najavom, kako navode, predsedništvo DNP- a će u narednih nekoliko dana upoznati javnost o svojim daljim potezima.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NEMAČKA U ŠOKU ZBOG SOPSTVENE REPREZENTACIJE: Alo! Podržavate propagandu Vladimira Putina!