OTKAZAN LET ZA PODGORICU: Razlog bizaran, ovo se ne dešava svaki dan

Дејана Калинић
Dejana Kalinić

09. 06. 2024. u 13:36

PRI poletanju iznajmljenog aviona erbus 320 na sinoćnjem letu Lion-Podgorica, ptica je udarila u motor aviona uzrokujući prekid poletanja i otkazivanje leta.

ОТКАЗАН ЛЕТ ЗА ПОДГОРИЦУ: Разлог бизаран, ово се не дешава сваки дан

Foto: Shutterstock/Ilustracija

Iz avio kompanije poručuju da je otklanjanje kvara na avionu u toku, prenosi RTCG.

Kako navode, nakon kontakta aviona sa pticom, posada je prekinula poletanje i avion je povučen iz saobraćaja. Poručuju da je svim putnicima obezbeđen smeštaj u hotelu, a tehnička služba je odmah pristupila detaljnoj tehničkoj proveri vazduhoplova.

Naglašavaju da bezbednost i sigurnost putnika i posade ni u jednom trenutku nije bila ugrožena.

- Udar ptice je uobičajen problem, sa kojim se često suočavamo u avijaciji i nije nepoznanica u ovoj vrsti posla. Tehničke službe rade na otklanjanju kvara na avionu, a očekuje se da će avion sutra biti operativan. Bez obzira na ove otežavajuće okolnosti, sve ostale planirane operativne aktivnosti će biti realizovane, a putnici bezbedno prevezeni na odredišta uz moguće prebukiranje i manja kašnjenja - zaključuju iz avio kompanije na čijem letu se desio incident.

BONUS VIDEO

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura