SISTEM BEZBEDNOSTI U CRNOJ GORI RAZVALJEN: U DPS ljuti što niko nije zabrinut za Mila

Novosti online

15. 07. 2024. u 15:43

Poslanički klub DPS zahteva od državnih organa Crne Gore, pre svih Uprave policije, Agencije za nacionalnu bezbednost i Državnog tužilaštva da sa posebnom pažnjom tretiraju, kako navode, uznemirujuća obaveštajna saznanja da se planira atentat na bivšeg crnogorskog predsednika Mila Đukanovića.

СИСТЕМ БЕЗБЕДНОСТИ У ЦРНОЈ ГОРИ РАЗВАЉЕН:  У ДПС љути што нико није забринут за Мила

V,K.

Kako je saopštio šef poslaničkog kluba DPS Andrija Nikolić, "činjenica da Uprava policije nije bila informisana da je ANB u posedu operativnih saznanja o tome da određena lica pripremaju ubistvo bivšeg predsednika Đukanovića, govori o tome da je sistem bezbednosti u Crnoj Gori potpuno razvaljen i da ta okolnost pogoduje onima koji planiraju takav zločin".

"Da stvar bude gora, niko od čelnika sektora bezbednosti nije našao za shodno da objasni građanima zašto je smanjen broj pripadnika obezbeđenja bivšem predsedniku Crne Gore", tvrdi Nikolić.

Smatra da "nije normalno" da se povodom slučaja koji je uznemirio crnogorsku javnost, ali i nakon "nedopustive konfuzije u bezbednosnom sektoru", ne oglašavaju koordinator Biroa za operativnu koordinaciju bezbednosnog sektora i predsednik Vlade.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

EVROPSKI DAN PARKOVA: Dan posvećen zaštićenim područjima i nacionalnim parkovima