KNEŽEVIĆ UĆUTKAO OPOZICIJU: Putin obustavio operacije da bi slušao besedu Andreja Nikolića

V. N.

23. 07. 2024. u 14:46

Predsednik DNP-a i poslanik Milan Knežević replicirao je šefu poslaničkog kluba DPS u Skupštini Crne Gore Andriji Nikoliću, koji je rekao da će rekonstruisanom Vladom Crne Gore upravljati Beograd i Moskva, porukom da je beseda DPS-ovca nadahnuto gledana u Kremlju, a da je Putin obustavio svoje operacije da bi čuo šta Nikolić govori.

КНЕЖЕВИЋ УЋУТКАО ОПОЗИЦИЈУ:  Путин обуставио операције да би слушао беседу Андреја Николића

V.K.

- Kad vidim nerovzu njega (Nikolića) i Danijela Živkovića, mislim da čitava Crna Gora zna da smo doneli pravu odluku jer je DPS ostao izolovan. Njihova politika i ekstremizam ih vode ka marginalijama koji će je zaključati. Opkoljeni ste kao poslednje trupe Vermahta koje su branile Berlin i naprosto razumem grčevite pokušaje da odreagujete na način kojim želite da uvredite Bošnjake, Srbe i ostale koji se ne izjašnjavaju kao Crnogorci, kazao je Knežević u parlamentu.

Dodaje da su im Bošnjaci i Albanci bili super kad su bili sa njima (sa DPS-om u vlasti), a sad je problem kad su oni sa Srbima i Crnogorcima.

- Ima Crnogoraca u Vladi Milojka Spajića počev od Alekse Bečića, Danila Šaranovića i ministra finansija. To je vama problem. Vama ne odgovaraju oni Crnogorci koji nisu iz kalupa DPS-a. Tačno je, rekao sam Ervinu Ibrahimoviću da ću biti protiv njegovog ulaska u Vladu jer BS ne može da igra i za Zvezdu i Partizan i mi smo se dogovorili kao parlamentarna većina da ćemo imati saradnju do izglasavanja budžeta u Bijelom Polju. A sad vi iz DPS-a moralne gromade raskinite koaliciju sa Bošnjacima jer vam oni sad ne valjaju, kazao je Knežević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Šta donosi nova Samsung Galaxy Z serija uređaja?