TUČA U DONJEM ŠTOJU: Povređeni preminuo, policija traga za državljaninom Srbije

Предраг Стојковић
Predrag Stojković

26. 08. 2024. u 21:49

CRNOGORSKA policija traga za R. D. (59) iz Republike Srbije, sa privremenim boravkom u Nemačkoj koji je osumnjičen da je u Ulcinju zadao udarac osobi koja je kasnije preminula, saopšteno je iz Uprave policije.

ТУЧА У ДОЊЕМ ШТОЈУ: Повређени преминуо, полиција трага за држављанином Србије

Foto: Tviter Uprva policije Crne Gore

Ulcinjskoj policiji je 22. avgusta oko 00.20 časova prijavljeno telefonskim putem da je u naselju Donji Štoj došlo do verbalnog, a nakon toga i fizičkog sukoba između dva lica, od kojih je jedan zadobio povrede.

-Izlaskom na lice mesta zatečeno je lice koje leži na asfaltnoj površini sa vidnim povredama u predelu glave i utvrđeno je da je riječ o M. M. (62) koji je odvezen na ukazivanje lekarske pomoći, navodi se u saopštenju policije, prenosi RTCG.

Policija je, kako naovde, preduzela intenzivne aktivnosti iz svoje nadležnosti u cilju utvrđivanja svih činjenica i okolnosti pod kojima je došlo do povređivanja lica i došla do saznanja da je jedno muško, tada nepoznato lice, nakon kraće verbalne rasprave, oštećenom zadao udarac u predelu glave.

Nakon ovog događaja, nasilnik se udaljio vozilom sa lica mesta.

Operativnim radom na terenu policija je uspela da identifikuje i obezbedi dokaze protiv osumnjičenog - R.D. (59) iz Srbije, sa privremenim boravkom u Nemačkoj.

Žrtva je danas podlegla povredama u Kliničkom centru Crne Gore, a tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici kvalifikovao je krivično delo teška telesna povreda usled koje je nastupila smrt povređenog lica.

Za osumnjičenim R. D. policija intenzivno traga, navodi se u saopštenju policije.

(Tanjug)

BONUS VIDEO - RUSI NA POZICIJI: Viđeni tenkovi u Kurskoj oblasti

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Uštedite do 500 evra na vašem sledećem putovanju uz Kontiki!