BRUTALNE UVREDE NA RAČUN MITROPOLITA AMFILOHIJA: "Komite" najgorim rečima vređaju srpsku crkvu (VIDEO)

Novosti online

07. 09. 2020. u 15:07

SA takozvanog „patriotskog skupa“ održanog u Podgorici čule su se i poruke mržnje upućene mitropolitu crnogorsko-primorskom Amfilohiju.

БРУТАЛНЕ УВРЕДЕ НА РАЧУН МИТРОПОЛИТА АМФИЛОХИЈА: Комите најгорим речима вређају српску цркву (ВИДЕО)

Foto: Tviter

Skup je održan pod nazivom „Crna Gora te zove, nemaš izgovor“, a sa njega su se mogle čuti mnoge poruke mržnje prema onima koji su pobedili Demokratsku partiju socijalista na izborima i onima koji su stali u odbranu svetinja SPC, a protiv Zakona o slobodi veroispovesti. Jedna od njih je upućena i mitropolitu Amfilohiju.

„Risto sotono“ uzvikivali su okupljeni, što se može videti i na snimku objavljenom na društvenim mrežama.

(Sputnjik)

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (9)

EGZOTIČNA PONUDA KOJU NE SMETE PROPUSTITI! Odmor iz snova, već od 407evra po osobi! Putuje se samo 2 SATA!