POVREĐEN NOVINAR SEAD SADIKOVIĆ: Divljanje "patriota" u Bijelom Polju okončano nečuvenim skandalom

M. SEKULOVIĆ

20. 03. 2021. u 21:55

DIVLjANjE takozvanih crnogorskih ''patriota'' u Bijelom Polju okončano je nečuvenim skandalom i napadom na novinara Televizije Vijesti Seada Sadiković, koji je povređen.

ПОВРЕЂЕН НОВИНАР СЕАД САДИКОВИЋ: Дивљање патриота у Бијелом Пољу окончано нечувеним скандалом

Foto: TV Vijesti

- Imam lakše povred eu povredu glave. Sve je u redu. Udaren sam kopljem na kome je bila crnogorska zastava. Nisam baš znao da je crnogorska zastava tako meka - prokomentarisao je za "Novosti" Sead Sadiković, koji u crnogorskoj javnosti slovi za oštrog kritičara dosadašnjeg režima Mila Đukanovića, čije pristalice su u subotu veče u 18 sati gotovo u svim gradovima Crne Gore organizovali takozvane ''auto-kolone", u znak otpora "fašizmu i zdravstvenom genocidu"!

- Napalo me je 5-6 ljudi iz te kolone. Odbranili su me prolaznici u ulici Slobode. Kakva simbolika, napadnu te u ulici Slobode - bio je ironičan Sadiković, koji je u Centru bezbednosti Bijelo Polje dao izjavu, povodom ataka koji je zgrozio javnost u Crnoj Gori.

- Vreme je da ovo ludilo stane, kaže Sadiković dugugodišnji crnogorski novinar i urednik kultne emisije ''Baz granica'', koja se emituje na TV Vijesti.

Iz Uprave policije saopšteno je da su privedene dve osobe zbog sumnje da su učestvovali u napadu na Sadikovića, a oglasio se i potpredsednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović.

- Najoštrije osuđujem večerašnji, prvo verbalni, a zatim i fizički napad na poznatog novinara Seada Sadikovića. Policija je identifikovala i privela 2 lica, a sa događajem je upoznat i tužilac. Pozivam građane na mir, suzdržanost i solidarnost koji su kao nikad potrebni CG - ''tvitovao'' je Abazović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (0)

EGZOTIČNA PONUDA KOJU NE SMETE PROPUSTITI! Odmor iz snova, već od 407evra po osobi! Putuje se samo 2 SATA!