BRIGA ZA NAJSTARIJE: Za „Penzionersku karticu“ prijavljeno 19.000 penzionera Raškog okruga

G. ĆIROVIĆ

13. 11. 2023. u 12:30

Od ukupno 40.000 penzionera na teritoriji kraljevačke filijale Republičkog fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje, do sada se za „Penzionersku karticu“ prijavilo oko 19.000 najstarijih stanovnika Kraljeva, Raške i Vrnjačke Banje.

БРИГА ЗА НАЈСТАРИЈЕ: За „Пензионерску картицу“ пријављено 19.000 пензионера Рашког округа

GU u Kraljevu

Njima je, prema rečima Biljane Barlovac, direktorke kraljevačke filijale, za sada na raspolaganju ukupno 80 takozvanih davalaca pogodnosti, 60 lokalnih i 20 na nivou države, od prodavnica široke potrošnje, preko radnji bele tehnike i računarske opreme, do društveno odgovornih preduzeća i ustanova.

- Imamo veliki odziv kompanija i svakodnevno potpisujemo nove sporazume o saradnji, što će uticati na poboljšanje životnog standarda naših penzionera. Na nivou kraljevačke filijale oslušukujemo koje su njihove potrebe i koja roba ili usluge su im neophodne kako bi sklopili sporazume – rekla je direktorka Barlovac na predstavljanju pogodnosti „Penzionerske kartice“ u centru Kraljeva.

GU u Kraljevu

 

Ona je dodala da se nastavlja prijavljivanje za karticu, da je uručenje penzionerima na kućnu adresu u toku, kao i da raste broj zainteresovanih za ovu uslugu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE ŠOKIRANA: Evo šta je američka teniserka uradila kada se Ruskinja povredila (VIDEO)