VUČEVIĆ SA DELEGACIJOM JAPANSKOG NIDEKA: Izuzetna prilika za jačanje lokalne ekonomije i osnaživanje brojnih preduzetnika

Novosti online

25. 01. 2022. u 12:35

JOŠ jedna visoka delegacija Nideka, na čelu sa gospodinom Takaši Furuhašijem, posetila je danas Novi Sad.

ВУЧЕВИЋ СА ДЕЛЕГАЦИЈОМ ЈАПАНСКОГ НИДЕКА:  Изузетна прилика за јачање локалне економије и оснаживање бројних предузетника

Foto: Instagram/Miloš Vučević

-Održali smo kvalitetan sastanak na kome su cenjeni japanski partneri od nas dobili informacije o lokalnim prozivođačima koji bi svojim proizvodima i uslugama mogli da pomognu rad buduće fabrike ovog japanskog giganta u Novom Sadu, naveo je gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević.

- Ovo je izuzetna prilika za jačanje lokalne ekonomije i osnaživanje brojnih preduzetnika, jer biti deo Nidekovog sistema i proizvodnog lanca je najbolja referenca koju neka lokalna firma može imati. Nadamo se lepim vestima u budućnosti, napred se najbrže ide tako što se uči od najboljih, rekao je Vučević.

BONUS VIDEO: 

NOVI SAD CENTAR KULTURE: Ceremonija u Srpskom narodnom pozorištu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

EVO KAKVO NAS VREME OČEKUJE ZA NADOLAZEĆE PRAZNIKE: Detaljna prognoza za prvu polovinu maja