TRANSPORTERI STIŽU KRAJEM 2023: Kompanija "Erbas" o isporuci aviona Vojsci Srbije

V. N.

24. 02. 2022. u 22:11 >> 22:50

ISPORUKA vojnih transportnih aviona Vojsci Srbije počeće krajem 2023. godine, saopštila je u četvrtak Kompanija "Erbas". Ugovor o kupovini potpisan je u sredu u Madridu tokom zvanične posete predsednika Aleksandra Vučića Španiji.

ТРАНСПОРТЕРИ СТИЖУ КРАЈЕМ 2023: Компанија Ербас о испоруци авиона Војсци Србије

Foto "Vikipedija"

- Srpsko Ministarstvo odbrane naručilo je dva vojna srednja taktička transportera "erbas C295", čime je srpsko RV i PVO postali 36. globalni korisnik ovog aviona. Dve letelice, koje će biti isporučene u transportnoj konfiguraciji, biće opremljene modernim paketom avionike "Kolins erospejs pro lajn fjužn" i doprineće povećanju sposobnosti Srbije u oblasti vazdušnog transporta - navodi se u saopštenju "Erbasa" i dodaje da će ugovor pratiti i nadzorni ugovor između Ministarstva odbrane Španije i Srbije, s ciljem da se analizira razvoj buduće saradnje u oblasti odbrambene industrije.

- Posvećeni smo nastavku i negovanju bliske saradnje sa Srbijom, koja već koristi vojna rešenja naše kompanije - saopštio je "Erbas".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (0)

Otkrijte RAJ na plažama Marsa Matruh: Egipatska oaza na obali Sredozemnog mora!