ŽELITE DA ODUŠEVITE SVOJE NAJMLAĐE: Nema boljeg izbora od ovog hotela u Bodrumu, a ništa manje se ni vi nećete oduševiti

Promo

20. 05. 2022. u 16:00

GUSTO zelenilo među brdima, koje nadgleda plave dubine Egejskog mora, mir i spokoj dokle god pogled doseže.

ЖЕЛИТЕ ДА ОДУШЕВИТЕ СВОЈЕ НАЈМЛАЂЕ: Нема бољег избора од овог хотела у Бодруму, а ништа мање се ни ви нећете одушевити

Foto: Promo

Pejzaž koji je deo magije Bodrumske rivijere. Među ovako prekrasnim prizorima, kao sa najlepših fotografija, leži ogroman kompleks koji sadrži sve što vam je potrebno za odmor iz snova – Vogue Hotel Bodrum 5*.

Foto: Promo

Iako na samo 8 kilometara od centra Bodruma, dobro je sačuvan od gradske žurbe, sakriven u zalivu nad kojim se nadvijaju ljupka brdašca. Njegovo sjajno prirodno okruženje – zelenilo trave, drva palme i beli pesak – iskorišćeni su kao inspiracija za dizajn ovog velelepnog kompleksa ukrašenog mnoštvom bazena.

Foto: Promo

Vogue Hotel Bodrum 5* vrlo je sofisticirane, ali i dovoljno opuštene atmosfere za porodičan odmor, pa vašoj deci nikako neće nedostajati sadržaja i zanimacija. Štaviše, uživaće u svetu igre u akva parku sa 9 tobogana za decu, luna parku, dino parku i dečijem mini klubu, koji se prostire na čak 5.000m2.

Foto: Promo

Dok deca uče kako da na najkreativnije načine provode vreme, postoji velika mogućnost da ćete se i vi sami izgubiti među ogromnom izboru zabave i animacije u ponudi hotela. Odlična teretana, spa i wellness centar vrhunskog kvaliteta, sportovi na vodi, teniski tereni i večernje animacije u samom hotelu su na raspolaganju samo vama. Pokrivenost wi-fi internetom i velike sale za sastanke su samo šlag na torti po pitanju odlične opremljenosti hotela, pa je odlična opcija i za poslovna putovanja.

Foto: Promo

U okviru ultra all inclusive usluge izbor je zaista veliki, pa pored glavnog i dečijeg restorana, tu su još 4 a la carte restorana, svaki sa drugim tipom kuhinje (italijanski, riblji, turski i dalekoistočni restoran) i čak 10 barova sa raznim užinama i pićima.

Foto: Promo

Vogue Hotel Bodrum 5* nalazi se u malom i šarmantnom primorskom mestu Torba, koje i dalje odiše tradicinalnom turskom atmosferom, uprkos zanosnim vilama i hotelima koji su se u njemu nastanili. Bodrum je u samoj blizni hotela, sa zanimljivim atrakcijama živog grada, od modernih prodavnica, do Muzeja podvodne arheologije među zidinama čuvene tvrđave Svetog Petra.

Foto: Promo

Počastite sebe izuzetnim luksuznim iskustvom ovog leta, jer Vogue Hotel Bodrum 5* je savršen beg u svet najlepših letnjih uživanja. Već danas možete rezervisati mesto u nekom od prelepih hotela u ponudi agencije „1 A Travel“, putem online rezervacije, što je odlična ušteda vremena i najbrži način rezervacije. Za sva pitanja možete pozvati i kontakt centar na 011/655 78 00, ili putem Facebook ili Instagram. Zapratite nas na društvenim mrežama kako biste među prvima saznali za najbolje ponude. U ponudi su i druge destinacije iz naše standardne ponude, ali i Tunis i Šarm el Šeik, kao noviteti.

Foto: Promo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BORIŠA SIMANIĆ ŠOKIRAO SVE! Evo šta je izjavio reprezentativac koji je izgubio bubreg igrajući za Srbiju (VIDEO)