PORODICA PRIJAVILA NESTANAK: Traži se Borisav Đukić (78) iz sela kod Kruševca (FOTO)

S. BABOVIĆ

21. 12. 2022. u 15:16

PORODICA BorisavaĐukića (78) iz sela Štitare, kod Kruševca, prijavila je njegov nestanak, saznaju "Novosti".

ПОРОДИЦА ПРИЈАВИЛА НЕСТАНАК: Тражи се Борисав Ђукић (78) из села код Крушевца (ФОТО)

FOTO: Privatna arhiva

Đukić je zadnji put viđen 13. decembra oko 5.15 nedaleko od crkve u Majdevu. Ćerka Radica svedoči za „Novosti” da je njen otac krenuo tog jutra po penziju u grad. Prema izjavama očevidaca, umesto da skrene do najbližeg autobuskog stajališta na putu Brus-Kruševac, hodao je još dve stanice u suprotnom pravcu i uputio se u pravcu crkve.

Na sebi je imao vetrovku svetlo maskirne boje, donji deo crne trenerke, kapu, opanke. Visok je oko 170 cm, samostalno se kreće. Sva dokumenta je imao kod sebe, mobilni telefon nije želeo da ima.

- Živim u gradu, ali oca sam obilazila redovno, ovo se nikada ranije nije dogodilo, niti smo kod njega primetili neke simptome zaboravnosti - kaže za „Novosti” Radica, Đukićeva ćerka. - Sve smo odmah prijavili policiji, a mi smo svakoga dana na terenu i tražimo ga.

Porodica je obišla ceo put do Aleksandrovca, odlazili su i do Kraljeva. Neprekidno pretražuju i teren oko jezera Ćelije. Ćerka kaže da gotovo svakodnevno obilazi teren, ide od sela do sela. Podigli su i dron kako bi eventualno uočili neke tragove na zemlji. Međutim, ni tragova nema.

Kako saznajemo, potraga policije za Kruševljaninom je na snazi.

Porodica moli da svi koji imaju bilo koju informaciju u vezi sa njihovim članom, odmah pozovu policijsku stanicu ili porodicu na broj 062/247-584.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)