DA LI JE ANA VOLŠ IMALA PROBLEME U BRAKU? Majka nestale devojke otkrila nove detalje

Novosti online

09. 01. 2023. u 21:14

MILANKA Ljubičić, majka nestale Ane Volš, rekla je za TV Pink da nije primetila da njena ćerka ima probleme u braku.

ДА ЛИ ЈЕ АНА ВОЛШ ИМАЛА ПРОБЛЕМЕ У БРАКУ? Мајка нестале девојке открила нове детаље

Foto: Fejsbuk/anawalshe

Naime, Milanka je nakon hapšenja zeta, a pre pronalaska krvavog noža u podrumu, rekla da sa njim nije u direktnoj komunikaciji jer ne govori dobro engleski.

- On je trebao dan, dva ranije da prijavi nestanak, ali kako je rekao policiji, deca to imaju običaj da rade, oni imaju troje dece, najmlađi ili srednji sin je sakrio telefon u krevetac - rekla je i dodala da je trebalo bar da ode u policiju.

Milanka je navela da su deca sada kod druge bake i dodala da kada je bila u Americi nije ništa loše primetila.

Njoj nije bilo jasno zašto ju je 25. decembra Ana molila da sutra dođe kod nje u Ameriku.

- Sada mi je jako teško što to nisam uradila - rekla je majka nestale Ane i dodala da joj je samo važno da je njena ćerka živa.

Podsetimo, prvog dana ove godine, Ana je u ranim jutarnjim časovima pozvala taksi koji je iz njenog doma u Kohasetu, koji je trebalo da je odveze do aerodroma Logan u Bostonu. Međutim, ona do aerodroma nikada nije stigla i od tog dana Ani se gubi svaki trag.

Njen suprug Brajan, sa kojim lepa Beograđanka ima troje dece, prijavio je njen nestanak tri dana kasnije. Istog dana i njene kolege iz Vašingtona prijavile su njen nestanak kada se tog dana nije pojavila na poslu. Ana je godinama zaposlena u firmi koja se bavi nekretninama u Vašingtonu.

Inspektori su nakon što je Brajan prijavio nestanak, otišli do aerodroma gde je utvrđeno da ona nije bila na planiranom letu, kao i da uopšte nije došla na aerodrom.

Policija je juče u toku dana iz porodične kuće izmestila Brajana i njihovo troje dece, kako bi detaljno mogli da je pretraže.

Svega nekoliko sati kasnije policija je privela Aninog supruga Brajana zbog obmanjivanja policije koja istražuje njen nestanak.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

EVO KADA NAS KONAČNO ČEKA ZAHLAĐENJE: Meteorolog Ristić za Novosti dao prognozu, ovakav septembar se ne pamti