VAŽNO UPOZORENJE ZA RODITELJE: Nova droga u obliku bombona i žvaka pojavila se u školama u Beogradu

S.S.R.

25. 01. 2023. u 15:31

U BEOGRADSKIM školama pojavila se nova vrsta droge koja je lako dostupna đacima, a informaciju o tome dele roditelji u roditeljskim vajber grupama.

ВАЖНО УПОЗОРЕЊЕ ЗА РОДИТЕЉЕ: Нова дрога у облику бомбона и жвака појавила се у школама у Београду

Foto D. Milovanović

Jedna od pomenutih supstanci je u obliku žvake, poznatija kao "KIDS" droga. Njen efekat počinje nakon samo 15 minuta, a stručanjaci kažu da je jača i od ekstazija. 

- Dragi roditelji, htela sam da Vas obavestim da su se pojavile na tržištu psihoaktivne supstance koje su lako dostupne učenicima. Jedna je u obliku žvake poznatija kao kids droga, efekat počinje nakon 15 minuta i jači je od ekstazija, a tragovi skrivanja su 

posebna zamka za roditelje i zaposlene u školi, jer je umotana kao pakovanje žvaka.
Druga je tzv. snus - čist nikotin u prahu koji se pakuje u malim vrećicama čaja i on se sisa ili šmrče. Veoma je jeftin, kesica košta 100-150,00. Molim Vas da sa decom porazgovarate o ovome, da budu obazrivi da im neko ne "podvali" žvaku... - navedeno je u jednoj od poruka u roditeljskim vajber grupama u koju su "Novosti" imale uvid. 

Kako saznajemo, ovakve poruke dele se u roditeljskim vajber grupama osnovne škole Dragan Lukić i Vojvoda Radomir Putnik. 

Prema nekim informacijama, slične poruke pojavile su se i u grupama drugih škola u Beogradu. 

BONUS VIDEO: 

81. GODIŠNjICA NOVOSADSKE RACIJE: Sećanje na 1.300 pod led bačenih Novosađana zavet za budućnost

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (0)

TRAŽITE IDEALAN VRTIĆ ZA DETE? Imamo rešenje za Vas!