ODRŽAN SASTANAK U VLADI SRBIJE: Oglasio se predsednik Saveta roditelja Osnovne škole "Vladislav Ribnikar"

Novosti online

11. 05. 2023. u 19:24

PREDSEDNIK Saveta roditelja Osnovne škole "Vladislav Ribnikar" na Vračaru Igor Đorđević kaže za RTS da im je na sastanku u Vladi Srbije obećano da će svi zahtevi koje su u sredu izneli biti ispunjeni.

ОДРЖАН САСТАНАК У ВЛАДИ СРБИЈЕ: Огласио се председник Савета родитеља Основне школе Владислав Рибникар

Foto Z. Jovanović

Savet roditelja Osnovne škole "Vladislav Ribnikar", u kojoj je prošle nedelje ubijeno osam učenika i radnik obezbeđenja, izneo je u sredu sedam zahteva u kojima se, pored ostalog, traži rekonstrukcija događaja, objašnjenje šta će biti sa dečakom koji je počinio masakr, kao i odgovornost ljudi koji su objavili spisak sa imenima đaka.

Danas su predstavnici Saveta roditelja pozvani na sastanak u Vladu Srbije, gde im je obećano da će svi zahtevi biti ispunjeni.

- Organizovan je sastanak u kabinetu, gde je pored predsednice Vlade bio i tim koji je dobio zadatak da ispuni naše zahteve. Dobili smo čvrsto obećanje da će svi naši zahtevi biti ispunjeni i da će počev od danas početi da se radi na realizaciji i ispunjenju tih zahteva - rekao je nakon sastanka predsednik Saveta roditelja OŠ "Vladislav Ribnikar" Igor Đorđević.

Ističe da u ovom trenutku ne može da izađe u javnost sa više inforamacija, jer će iz dana u dan imati komunikaciju sa timom i sa premijerkom Anom Brnabić, od koje će gde dobijati pojedinačne informacije o pojedinačnim zahtevima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)