NOVOSTI UŽIVO IZBORI 2024 SA LICA MESTA

DVE ovogodišnje svetske olimpijade u Japanu - matematička i fizička - za srpske đake bile su veoma plodne. Sa pet bronzanih medalja iz Zemlje izlazećeg sunca vratili su se mladi srpski fizičari, a pre njih četiri odličja - jedno srebrno i tri bronzana kao i dve pohvale - osvojili su mladi matematičari.

Djox

21.07.2023. 08:49

Lepo je sto konacno nesto notmalno moze da se procita u glavnim vestima a da nema ceze sa uzlocinima i zadrugama. Jedino malo taj naslov:"Razbili fiziku..."

Bonaparta

21.07.2023. 09:29

Naša deca, naša budućnost!!! ZASLUŽILI SU I ONI I MATEMATIČARI NASLOVNICU SVIH NOVINA, JER ONI ĆE SUTRA GRADITI NAŠU LEPU I JEDINU SRBUJU. Na žalost neću videti nigde takvu naslovnicu, ali opskurne likuše pod još opskurnijem nazivu starleta i bitange kriminalne bez mozga i škole ala neki polupismeni Velja, koji od škole ima jedan mali i jedan veliki odmor, to ću videti na svim štampanim medijima. Tužno, jadno do bola. Kzda ideš Srbijo međ šljivama??

jednostavano

21.07.2023. 11:17

ponos Srbije treba da se odmah angazuje, da im se omoguce stipendije i stimulans (i njima i nastavnicima!!!)!!!...da deca mogu da doprinose svojoj zajednici...a ne da odu u beli svet

Smilja

21.07.2023. 23:24

Molim vas da se ovi mladi ljudi ne zaborave Molim vas da njihov uspeh bude jednako važan koliko i uspeh sportista. Da se njihova imena uzvikuju sa jednakim ponosom. Kada se znanje matematike i fizike bude cenilo bar delić koliko veština šutiranja i bacanja lopte ovaj svet će biti lepše mesto a ova država na dobrom putu