LEPE VESTI: Selaković - Srbija pomaže roditeljima pri kupovini stana ili kuće, evo koliko iznose subvencije

Novosti online

04. 10. 2023. u 19:20

NIKOLA Selaković, ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, istakao je kako Srbija nastavlja da pomaže majkama i roditeljima, tako što između ostalog olakšava kupovinu stana ili kuće subvencionišući 20% ukupne vrednosti cene nekretnine.

ЛЕПЕ ВЕСТИ: Селаковић - Србија помаже родитељима при куповини стана или куће, ево колико износе субвенције

Foto: Ž. Knežević

- Nastavljamo snažno da podržavamo majke i roditelje, pomažući im da izgrade ili kupe svoj prvi stan ili kuću. 20% vrednosti ukupne cene nekretnine (do 20.000€) država subvencioniše, čime se izdvojila kao jedna od retkih u regionu koja na ovakav način pomaže svoje građane da se ostvare kao roditelji. Nastavljamo dalje da snažimo mere, jer želimo da nas bude više! Živela Srbija! - napisao je Selaković na Instagramu.

BONUS VIDEO: Šapić: Ne mogu da ne priznaju da se u Beogradu radi više nego ikada

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)