ZUBATO SUNCE I KOŠAVA, A ONDA SLEDI PROMENA: Vremenska prognoza za četvrtak, 9. novembar

Novosti online

09. 11. 2023. u 01:00

REPUBLIČKI hidrometeorološki zavod dao je najnoviju vremensku prognozu za naredni period.

ЗУБАТО СУНЦЕ И КОШАВА, А ОНДА СЛЕДИ ПРОМЕНА: Временска прогноза за четвртак, 9. новембар

Foto Pixabay free images

VREME U SRBIJI

U Srbiji ujutro sveže sa lokalnom pojavom slabog prizemnog mraza, a u predelima južnije od Save i Dunava mestimično se očekuju magla i niska oblačnost, koja će se ponegde zadržati i tokom dela prepodneva.

U toku dana sunčano i toplije. Vetar slab i umeren, južni i jugoistočni, uveče i u toku noći u Banatu i donjem Podunavlju u pojačanju. Najniža temperatura od 0 do 6 stepeni, najviša od 14 do 19 stepeni.

VREME U BEOGRADU

U Beogradu jutro sveže, na periferiji grada sa slabim prizemnim mrazem. U toku dana sunčano i toplije. Vetar slab i umeren, jugoistočni, u toku noći u pojačanju. Najniža temperatura od 2 do 6 stepeni, najviša oko 18.

PROGNOZA ZA NAREDNE DANE

Prema izgledima u narednih sedam dana, u Srbiji će u petak biti vetrovito uz naoblačenje, koje će mestimično usloviti kišu.

Duvaće umeren i jak južni i jugoistočni vetar, na jugu Banata, u donjem Podunavlju i na planinama sa udarima olujne jačine, a temperatura će biti u manjem padu.

U subotu oblačno s kišom, koja će na visokim planinama preći u sneg. U nedelju pre podne prestanak padavina, posle podne i razvedravanje. Sledeće sedmice promenljivo, povremeno s kišom, na visokim planinama kratkotrajno i snegom, a dnevne temperature biće u granicama proseka za drugu dekadu novembra.

BONUS VIDEO - RUSKA PACIFIČKA FLOTA: Izvođenje vežbe odbrane Severnog morskog puta

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)