VELIKA PROMENA NA INSTAGRAMU: Evo šta će korisnicima ove društvene mreže biti omogućeno

Novosti onlajn

23. 11. 2023. u 09:20

DRUŠTVENA mreža Instagram omogućila je svim korisnicima preuzimanje rilsa (Reels) objavljenih na javnim profilima.

ВЕЛИКА ПРОМЕНА НА ИНСТАГРАМУ: Ево шта ће корисницима ове друштвене мреже бити омогућено

Foto: Free Images Pixabay

Šef Instagrama Adam Moseri otkrio je ovu informaciju putem svog kanala za emitovanje i potvrdio da svi korisnici ove platforme mogu da preuzmu rilse objavljene na svim javnim profilima.

Međutim, i dalje je dostupna opcija korisnicima javnih profila da onemoguće preuzimanje pojedinačnih postova ili svih objava objavljenih na profilu. Ako govorimo o korisnicima javnih profila mlađim od 18 godina, preuzimanje je podrazumevano onemogućeno.

Nakon perioda testiranja, Moseri je u junu objavio da je ova funkcija dostupna korisnicima u SAD, a sada je stigla do svih korisnika širom sveta.

Slično Tiktok platformi, opcija preuzimanja se nalazi ispod dugmeta „deli“, a svaki rils koji korisnik preuzme biće označen vodenim žigom i imenom profila na kojem je objavljen.

BONUS VIDEO: TOP 10 INSTAGRAM PROFILA - Ovo su najpraćeniji nalozi na svetu

(Indeks)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu