VAŽNO OBAVEŠTENJE ZA VOZAČE: Izmene u odvijanju saobraćaja zbog radova na ovim putnim pravcima

Tanjug

26. 01. 2024. u 08:42

NA auto-putu E-75, petlja Novi Sad sever - petlja Beška danas, tokom svetlog dela dana, izvode se radovi na redovnom održavanju.

ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА ВОЗАЧЕ: Измене у одвијању саобраћаја због радова на овим путним правцима

Foto arhiva

Reč je o sledećim deonicama: petlja Novi Sad Jug - petlja Kovilj, ka Beogradu; petlja Kovilj - petlja Beška, oba smera i desna servisna saobraćajnica kod petlje Novi Sad Sever (krak ka Novom Sadu).

U zoni radova za saobraćaj je zatvorena vozna saobraćajna traka, u dužini do 100 metara, saopštilo je danas Javno preduzeće Putevi Srbije. Na auto-putu E-75, petlja Beška - petlja Maradik, ka Novom Sadu danas, tokom svetlog dela dana, izvode se radovi na redovnom održavanju, uz zatvaranje vozne i zaustavne saobraćajne trake, u dužini do 1 kilometar, a saobraćaj će se odvijati preticajnom trakom.

Na auto-putu E-75, petlja Batajnica - petlja Novi Sad centar, u smeru ka Horgošu, biće izvođeni radovi na postavljanju optičkih kablova od 29. januara do 18. marta, od 7 do 17 časova.

Radovi će se izvoditi u pokretu, uz zauzeće zaustavne saobraćajne trake u zoni radova.

Na petlji Požarevac - Mihajlovac, do 5. februara, od 8 do 18 časova, svakog dana osim nedelje, biće izvođeni radovi na rehabilitaciji puta. Za saobraćaj zatvoren putni pravac od mesta Mihajlovac do skretanja za Smederevo.

BONUS VIDEO: ULAGANjE U NAUKU JE ULAGANjE U BUDUĆNOST: Ministarka Begović o značaju izgradnje BIO4 Kampusa

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)