UMALO DA MU PROPADNE PORODIČNI BIZNIS Monter za grejanje našao spas u poslednjem trenutku

Promo

06. 01. 2024. u 12:00

Otkako je napunio 20 godina, Miloš je preuzeo porodični posao. Kao jedan od najboljih montera za grejanje u Srbiji, naišao je na problem kada je shvatio da sve manje proizvođača nudi kvalitetnu opremu.

УМАЛО ДА МУ ПРОПАДНЕ ПОРОДИЧНИ БИЗНИС Монтер за грејање нашао спас у последњем тренутку

Foto: Promo

Međutim, od prijatelja je čuo da je čuvena španska kompanija Genebre pored programa industrijske armature, poznata i po mesinganim proizvodima.

Odmah ih je potražio i uverio se u kvalitet njihovih trokrakih i slavina za punjenje i pražnjenje, odbojnih ventila, usisnih korpi, ventila sigurnosti, zadržača nečistoća, zasuna, kao i različitih spojnica.

Gde možete nabaviti ove proizvode?

TDM d.o.o. je ovlašćeni generalni predstavnik španske firme "Genebre" za teritoriju Srbije. Pored industrijskog programa Genebre je poznat i po svom programu mesingane armature. U asortimanu su različite kuglaste slavine, među kojima su trokrake i slavine za punjenje i pražnjenje, odbojni ventili, usisne korpe, ventili sigurnosti, zadržači nečistoće, zasuni, različite spojnice i sl. Kompletan asortiman možete videti u priloženim katalozima na njihovom sajtu “tdm.rs”.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

JOŠ NISTE ODLUČILI GDE ĆETE NA LETOVANJE? Kontiki vas vodi u Tunis po neverovatno niskim cenama