OVAKO DANAS IZGLEDA BANJSKO POLJE: Muk i tišina, lavež pasa - Svi traže nestalu Danku (FOTO)

S. M. J.

27. 03. 2024. u 10:32

POTRAGA za Dankom neprestano traje. Nema novih detalja. Nadležni na svim ulazima u Banjsko polje detaljno kontrolišu sve koji ulaze ili izlaze iz ovog prigradskog naselja.

ОВАКО ДАНАС ИЗГЛЕДА БАЊСКО ПОЉЕ: Мук и тишина, лавеж паса - Сви траже несталу Данку (ФОТО)

Foto: S.M.Jovanović

Banjsko polje kod Bora danas je najtiše mesto na svetu. Svi ulazi u ovo prigradsko naselje, gde je juče oko 13.45 sati nestala dvogodišnja Danka Ilić, i dalje su pod policijskim nadzorom.

Na kontrolnim punktovima proverava se svako vozilo koje ulazi u ovo borsko prigradsko naselje ili izlazi iz njega.  

Primetan je veliki broj novinarskih ekipa. U čudu su i meštani koji ne znaju da objasne gde je mogla bez traga i glasa da nestane dvogodišnja devojčica.

U Ulici vojvode Radomira Putnika, kraj kućnog broja 19, trenutno je mirno. Tu su vozila Žandarmerije, policije, Gorske službe spasavanja, Dobrovoljnog vatrogasnog društva, ali i pripadnici tih službi koje su od juče neprestano na terenu.

Proverene su i napuštene kuće, a intenzivno se razgovara i sa svim "policijskim starim znalcima". Kontroliše se svaki detalj, a više puta je pretražen teren od 10 kilometara na kvadrat, pa čak i oni nepristupačni delovi i šuma gde je, navodno, juče viđena devojčica.

BONUS VIDEO:

SNIMAK IZ BORA: Potraga za malom Dankom - žandarmerija u akciji

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!